Jdi na obsah Jdi na menu

Oshova meditace No Dimensions - sufijské víření - téma: soustředění a uvolnění, dvě strany jedné mince

spiral-1037508__340.jpg

Čas hluboce zimní je pro celou přírodu a vše živé v ní především otázkou přežití - soustředění se na podstatné. Jaký je Tvůj záměr, Tvé předsevzetí do nového cyklu, roku? Jaké je Tvé rozhodnutí co nového chceš uskutečnit či v sobě změnit? A nakolik je to důležité, podstatné pro Tvůj další život? Až v hlubokém soustředění, kdy odpadají všechny nepodstatnosti i naše nejrůznější únikové strategie, kdy jsme schopni a ochotni jít skrze své strachy a omezení, přichází zároveň hluboké uvolnění, uvolnění do podstatného, uvolnění do života...

Čas zimní nás svou energií pozývá a volá k sestupu, ponoření se v sobě hluboko do svého středu, svého centra, místa svého bezpečného vnitřního prostoru, místa nejbližšího kontaktu s životem v sobě i kontaktu se svou duší.

Sufijské víření je starodávná osvědčená technika praktikovaná původně derviši - adepty mystické odnože islámu. Přináší mimo jiné intenzivní prožitek obou těchto aspektů - soustředění a uvolnění i jejich vzájemných souvztažností a mohou být skvělou průpravou do praktického života.

 

Meditaci bude předcházet úvodní originální volnotaneční ladění, jež nám napomůže k bližšímu naladění se na sebe, své tělo, svůj dech, blíž k tempu či rytmu současnému přírodnímu, blíž k tlukotu srdce Matky Země i k tlukotu srdce svého...

 

Aktuální páteční termíny pro druhou půli února a počátek března budou upřesněny.

 

příspěvek 180 Kč, nově příchozí  a děti do 15ti let 90 Kč

Meditace je vhodná jak pro ženy a muže všech věkových kategorií tak i pro děti cca od 10ti let.

 

Meditaci je možno kombinovat s podpůrným terapeutickým sezením či masáží s 10% slevou na každou aktivitu.

Pro muže je zde další možnost rozšíření tohoto tématu ze setkání v Mužském kruhu Ostrava z 23.1.2020 s tématem Síla záměru, viz rubrika Blog a dále viz fb Mužský kruh Ostrava. Rovněž tak nabídka meditace platí pro všechny muže hodlající posílit svou zdravou a přirozenou sílu záměru při uskutečňování svých vizí. Při kombinaci těchto aktivit -  meditace a Mužského kruhu Ostrava je rovněž na každou 10% sleva.

 

Těším se na společný živý a naplněný zimní čas