Jdi na obsah Jdi na menu

Masáže pro bližší propojení s přírodními rytmy - cesta k nalezení vlastního přirozeného biorytmu

Příroda a vše živé v ní prochází během ročního cyklu neustálými proměnami se značnými až diametrálními rozdíly ve svém projevu. Naše všeobecně hektické a v mnohých směrech monotónní (především v pracovní oblasti) tempo života přímo odporuje těmto přirozeným změnám a proměnám. V dlouhodobém důsledku má takovéto odloučení od přírody a jejího přirozeného rytmu značný, možná doposud nedozírný vliv jak na naše fyzické zdraví, tak na naši schopnost se přirozeně a tvořivě projevovat, prostě žít spokojený a  naplněný život.

Často jsme tímto všeobecným pracovním a hektickým tempem utvářeni a formováni od útlého dětství a dlouhodobým opakováním takovéhoto nepřirozeného způsobu žití ztrácíme schopnost vnímat jeho odloučenost od našich skutečných přirozených potřeb, je prostě pokládán za 'normální', běžný či nutný a často si nedokážeme změnu v tomto směru ani připustit.

Skre masáže zaměřené na opětovné setkání se a sžití s tím, co nám je od života od počátku dáno máte příležitost citlivě, krůček po krůčku dovolit svému tělu aby se rozvzpomnělo na svou přirozenost, aby tlukot Vašeho srdce souzněl s tlukotem srdce Matky Země...

 

Masáže je možno kombinovat s Oshovými meditacemi a spontánními tanci zaměřenými na propojování s přírodními fázemi a rytmy, jejich inspirací a přenesením zkušeností do našeho praktického každodenního žití, jež se pravidelně konají v naší Živé masérně.

Při kombonací masáží a výše uvedených aktivit je sleva 10% z původní ceny.

 

Jste srdečně zváni...