Jdi na obsah Jdi na menu

Masáže předjarní očistné

 

Využijte tento čas jako jedinečnou příležitost k důkladné vlastní očistě.

 

   Thajské masáže - aktivují přirozené detoxikační schopnosti a procesy Vašeho těla. Více viz samostatný článek.

 

   Medové masáže - očistný dotek beskydské přírody, její síly a moudrosti.

                            Na fyzické úrovni působí v medu látky, jež mají schopnost doslova vytáhnout přes pokožku toxické a odpadní látky z těla.  Zároveň působí svým složením na tělo blahodárně léčivě a regeneračně.

                            Na hlubších a jemnějších úrovních je zde příležitost k otevření se a propojení se silami a moudrostí přírody, jež zároveň dřímají či jsou více nebo méně aktivní v těle každého z nás. Tato moudrost zahrnuje mimo jiné schopnost našeho těla v určitých obdobích roku či svého života přirozeně aktivovat samoočistné schopnosti a procesy.

 

   Masáže pro bližší propojení s přírodními rytmy - cesta k nalezení vlastního přirozeného biorytmu - viz samostatný článek.

 

   Masáže s principy rebalancingu - pomocí této masáže se naučíte věnovt více pozornosti částem svého těla často opomíjeným, naučíte se sami takováto místa nacházet, uvolňovat je a čistit skrze svou pozornost a  svůj dech a dávat do rovnováhy s ostatními tělesnými částmi. To vše v atmosféře hlubokého sebepřijetí, při rozvíjení vlastní citlivosti a vnímavosti k sobě a svému tělu. Takováto masáž se pak často stává doslova očistnou koupelí ve vlastní náruči a lásce...

potok.jpg