Jdi na obsah Jdi na menu

Jalovcová masáž - probouzečka jarní mízy

jalovec.jpgJalovcová masáž je svěží a svižný prostředek k probuzení jarní mízy   v našich tělech. Oproti častým představám není tato masáž vůbec bolestivá - klíč je v předchozím naladění skrze masáž a hluboké uvolnění pomocí speciálních technik jak na úrovni tělesné, tak              na úrovních vnitřních a jednoduše    v přijetí. Pak se stává to, co bylo dopředu pojímáno na základě určitých vlastních  zkušeností, myšlenek či  představ jako bolestivé či nepříjemné velmi intenzivním,      pro mnohé doslova slastným prožitkem. Přináší probuzení nové jarní vitality        a energie, propojení s přírodním rytmem nastupujícího jara a aktivaci přirozené moudrosti našeho těla založené na propojení s moudrostí přírody, jíž jsme nedílnou součástí.

Další účinky na tělesné úrovni : - působí na prokrvení kůže

                                                   - zlepšuje krevní oběh

                                                   -napomáhá při léčení revmatismu, zlepšuje pohyblivost kloubů

                                                   - zlepšuje látkovou výměnu, podporuje chuť k jídlu

                                                   - aktivuje očistné funkce a procesy v našem těle

Vzhledem k neobvyklosti masáže nabízím 20 min. ochutnávku zdarma, po které se můžete rozhodnout, zdali chcete v masáži pokračovat.

Nabídka je aktuální vždy pro období intenzivního probouzení jarních sil v přírodě, tedy       i v nás, tj. od 21. března do 30. dubna, eventuálně pak ještě do prvního květnového úplňku   a to v poněkud pozvolnější a slastnější májové formě.

Jste srdečně zváni.