Jdi na obsah Jdi na menu

Pro muže - jak dále prohloubit téma soustředění a uvolnění z meditace No Dimensions

 

archery-660632_960_720.jpgDokážu se pro něco důležitého jasně rozhodnout, zaměřit se na určitý cíl,vykročit za ním a věnovat tomu veškerou energii, pozornost a veškerý čas,kterých jsem schopen? Nebo mám v tomhle ohledu rezervy? Anebo mi takový způsob života nevyhovuje či nedává smysl a kráčím životem jinak? Vnímám nějakou souvztažnost mezi jasným soustředěním a zaměřením a hlubokým uvolněním a odevzdáním?Jaký je moje nejsilnější zkušenost se silou svého záměru? Na co se chci v současné době zaměřit, do čeho chci naplno jít?

Oslovují Tě takové otázky? Znepokojují, štvou, rozčilují či jinak zaměstnávají? Nosíš v sobě potřebu se s tím nějak utkat, pohnout s tím, dále to v sobě rozvíjet? Jestli ano, je pro Tebe místo v mužském kruhu, v prostoru pro důstojnost, vzájemný respekt a úctu, místo ke společné práci s tímto tématem, jak formou intenzivních fyzických cvičení a speciální dynamické meditace tak formou otevřených sdílení a naslouchání. Prvním Tvým krokem může být Tvé jasné rozhodnutí přijít. Součástí večera bude rovněž rituál na podporu našich záměrů. Jsi srdečně zván.

Fit&Fun studio Ostrava, Tovární 486/7, Ostrava -Mariánské Hory

23.1.2020 v 18:30 – cca 21:30

rituál npříspěvek 200 Kč

info na tel.: 774 572 195

Vezmi něco pohodlného na převlečení, tentokrát se určitě zapotíme. Dále pro podporu našich záměrů vezmi svíci a nějaký předmět, symbol pro Tvůj záměr. 

Pro bližší a hlubší naladění na téma je vhodná meditace No Dimensions - sufijské víření pořádaná v naší Živé masérně 17.1.2020.

Další inspirace najdeš na stránkách celorepublikového Mužského kruhu, jehož jsme součástí - www.muzskykruh.cz, fb Mužský kruh

Rozhodneš li se přijít, dej o tom prosím včas vědět.

 

karate-436924_960_720.jpg

 

 

 

 

Za Mužský kruh Ostrava se na společný intenzivní čas těší Karel